Opět nám kluci z jižních Čech poslali nabídku na nadcházející víkend v Music clubu Fabrika:

JERUSALEM, DRUNK TANK – České Budějovice, mc Fabrika (11. října 2013)

Na domácí půdě se 11. října představí českobudějovická gothic kapela JERUSALEM. Od 21 hodin zahraje v Music clubu Fabrika. Fabrika_Jerusalem_1013_A3

Společnost jim budou dělat rockoví DRUNK TANK.

JERUSALEM na tuzemské scéně působí už více než 20 let. Jedním ze zásadních okamžiků jejich kariéry bylo vydání debutového alba V kruhu u firmy Monitor. Následovalo v letech 1993 až 1995 cestování po celé republice i Slovensku, a to jak na samostatných akcích, tak v předprogramu tehdy nesmírně populárních kapel Oceán či Shalom. I když byla kapela na vrcholu, na další desku si fanoušci museli počkat takřka dvacet let. Roku 2011 kapela vydala nahrávku s názvem Tajná zahrada. JERUSALEM se stále mohou pochlubit výbornými koncerty, o čemž se můžete v pátek 11. října přesvědčit i vy.

DRUNK TANK je mladá kapela z Českých Budějovic. Vznik této rockové smečky se datuje teprve k roku 2011. Aktuální skladby najdete na www.bandzone.cz/drunktank.

Celá akce vypukne ve 21 hodin. Vstupné je pouze 70 korun.

ODKAZY:

JERUSALEM -http://bandzone.cz/jerusalem

DRUNK TANK – http://bandzone.cz/drunktank

MC FABRIKA – https://www.facebook.com/pages/MC-Fabrika/124014669309

FB událost: https://www.facebook.com/events/368102606654191/?ref=22

 

TROGLODYT, ČERNÁ MUTACE – České Budějovice, mc Fabrika (12. října 2013)

Citová záležitost zpěvačky a skladatelky – Jaroslavy Mii Habichové, kytaristy Larse Burtona a bubeníka Martina Smolpachola Smolíka.

Fabrika_Troglodyt_1013_A3 Tak sama sebe popisuje kapela ČERNÁ MUTACE z Českých Budějovic, která v sobotu 12. října vystoupí v českobudějovickém Music clubu Fabrika.

 

„ Jejich hudba v sobě nese silné emoce a při jejím poslechu je snadné zavřít oči a sžít se s touhami obou muzikantů. Altový hlas zpěvačky se mění podle nálady jednotlivých songů, jednou je tichý, jindy melodií zvonící, jindy plačtivý, šeptající nebo křičící, smířený či do nebes volající,“ praví se na Bandzone profilu ČERNÉ MUTACE.

 

Pokud chcete slyšet muziku, která vás zahřeje u srdce, tito Jihočeši vás jistě potěší! Na webu www.cernamutace.com si můžete poslechnout jak skladby z alba Behind the Door, tak i nejrůznější demáče či singly.

 

V sobotu s ČERNOU MUTACÍ ve Fabrice vystoupí rocková kapela TROGLODYT. Celá akce vypukne ve 21 hodin!!!

 

ODKAZY:

ČERNÁ MUTACE – http://bandzone.cz/cernamutace

TROGLODYT – http://bandzone.cz/troglodyt2

FB událost: https://www.facebook.com/events/1379844302252978/

Václav Votruba (In Motion Agency)

www.facebook.com/inmotionagency

Takže klasika, kdo má v plánu jet na zámek Hluboká nad Vltavou, trochu se ponořit do toho depeche stylu či si poslednout nějaký rock…

zde je nabídka, případně i nabídka pro zájemce o koncerty a přehled z jiných krajů.

Mathi Basssnake from M-c