Někdy s trochou zpoždění, vzhledem k jisté přehršlí akcí a mnoha příspěvků, jimiž nás zásobuje Vašek z In Motion Agency, dáváme zde za pověstných pět minut dvanáct info o dění v jihočeském klubu Fabrika, kde shodou okolností i 7.12.2013 se můžete těšit na vystoupení ostravských UP!GREAT se sympatickou zpěvačkou Veronikou a kytaristou Tomou Rybolou, ale těsně předtím ještě vystoupí:

15 LET MOTOROVÉ PRDELE + HARVESTER – České Budějovice, mc Fabrika (29. listopadu 2013)

Co vznikne spojením country, dechovky, folku, hard coru, thrash metalu a punku? Country – punk, který provozuje českobudějovická kapela MOTOROVÁ PRDEL. Ač je to k nevíře, tato nepřehlédnutelná parta je na scéně již 15 let. A právě toto významné jubileum oslaví 29. listopadu v českobudějovickém Music clubu Fabrika. Společnost jim budou dělat šumavští rockeři HARVESTER, kteří dorazí z lipenského městečka Horní Planá. Fabrika_Prdel_1113_A3_BW

MOTOROVÁ PRDEL vznikla v roce 1998. „První koncert proběhl v roce 1999, kdy součástí originálního řitního soundu byl také synťák – dětské elektronické klávesy, které se však po třetí písni rozsypaly. Přesto však umělci sklidili neuvěřitelný úspěch a od té doby je skupina ozdobou různých jihočeských akcí,“ píše kapela ve své historii.

Je evidentní, že si MOTOROVÁ PRDEL s ničím hlavu neláme. Jejich muzika je noční můrou všech hudebních kritiků, avšak ideální pro všechny, kteří si hodlají večer jednoduše užít na plné pecky.

HARVESTER na tom nejsou jinak. Jejich texty jsou provoněné nádhernou Šumavou, které muzikanti vzdávají hold. A to ve značně odlehčené podobě!

HARVESTER a MOTOROVÁ PRDEL se prostě dokonale doplňují. Pokud máte rádi kapely, jako je třeba Jasná páka, tento večírek je pro vás jako stvořený.

Na závěr výběr z několika obecných zásad, které před akcí zveřejnila MOTOROVÁ PRDEL:

„Každý návštěvník, u kterého bude zjištěna nedostatečná hladina alkoholu v krvi, může být vyveden ze sálu.“ „Každý návštěvník si je vědom, že kulturní vystoupení tohoto druhu způsobuje nechutenství, zvracení, závratě, somnolenci, dále zácpu, či naopak průjem, záchvaty beznaděje, v ojedinělých případech též dlouhodobé problémy s potencí, u prostatiků spojenou vždy s výraznou inkontinencí.“

Vstup je 60 korun a akce vypukne ve 20.30.

ODKAZY:

MOTOROVÁ PRDEL – http://bandzone.cz/motorovaprdel

HARVESTER – http://bandzone.cz/harvester

MC FABRIKA – www.mcfabrika.cz

FB UDÁLOST – https://www.facebook.com/events/621547311201380/

a v sobotu:

PIKNIK – České Budějovice, mc Fabrika (30. listopadu 2013)

Poslední listopadová sobota bude v českobudějovickém Music clubu Fabrika ve znamení rock´n´rollu. Své pecky zde předvede místní kapela PIKNIK, která nedávno vypustila do světa novou nahrávku Dlouhej víkend.

Fabrika_Piknik_1113_A3_BWPřímočará muzika, odlehčené texty… Jestli chcete zapařit na nekomplikovaný rock s příměsí punku, doražte 30. listopadu do Fabriky!

PIKNIK jsou na scéně již od 90. let. První koncert kapela odehrála v roce 1997 v jihočeském Holubově. Studiový debut si muzikanti odbyli v září roku 1999 ve studiu Megasound v Havlíčkově Brodě. Demáč dostal název Domácí rozpočet a představil deset skladeb. Kapela později ale zažila útlum. Naplno se vrátila až po několika letech. Další demíčko U Kaprů tak vyšlo až o deset let později. Od té doby je ale PIKNIK ale přece jenom produktivnější. V roce 2011 vyšla fošna Protřepat a nemíchat a nejaktuálnější materiál je z letošního roku. Několik skladeb si můžete poslechnout na www.bandzone.cz/piknik.

Akce v Music clubu Fabrika odstartuje ve 21 hodin!!!

ODKAZY:

PIKNIK – http://bandzone.cz/piknik

MC FABRIKA – www.mcfabrika.cz

Václav Votruba (In Motion Agency)

www.facebook.com/inmotionagency

Tak tolik prozatím uhlo-příčně, kdybyste jeli ;-)

Mathi