Máme tady opět pár tipů na začátek prosince a hned ze startu bychom jen upozornili na vystoupení ostravských UP!GREAT v Českých Budějovicích:

TRIBUTE TO DIMEBAG DARRELL- České Budějovice, mc Fabrika (7. prosince 2013)

Na legendárního kytaristu Dimebaga Darrella, který zemřel před devíti lety, se bude 7. prosince vzpomínat v českobudějovickém Music clubu Fabrika na akci jednoduše nazvané Tribute To Dimebag Darrell. Nezapomenutelné songy Pantery zazní od tribute bandu DIMEBAGS FROM HELL, ve kterém mimo jiné působí členové kultovní metalové smečky Colp.

Fabrika_Dimes_1213_A3DIMEBAGS FROM HELL na tuzemské scéně řádí od roku 2011. Jejich koncerty zaznamenaly slušný ohlas. Songy Pantery v jejich podání zní živelně a věrohodně, čemuž napomáhá i výborný zpěv.

I další kapela, která na akci vystoupí, je revivalem. Creeping Death, Master Of Puppets, Sad But True či Fade To Black jsou songy, které má mimo jiné ve svém repertoáru METALLICA REVIVAL CZ. Těšit se můžete na skladby ze všech období této nejvlivnější světové metalové kapely. Tento revival pochází ze severní Moravy a funguje taktéž od roku 2011.

Jedinou formací, která ve Fabrice předvede vlastní tvorbu, jsou UP!GREAT z Ostravy. Je to kapela, která vás uhrane svou silnou energií, živelností a nespoutaným koncertním projevem. Alespoň to parta kolem zpěvačky Veronicy slibuje na svém Bandzone profilu. UP!GREAT se budou vymykat i stylově – hrají výbušný crossover, který se nebojí ani alternativy.

Akce vypukne ve 21 hodin!!! Vstupné je rovné kilo (100,-Kč)!!!

ODKAZY:

DIMEBAGS FROM HELL – http://www.dfhell.cz/

METALLICA REVIVAL CZ – http://revival-metallica.freepage.cz/

UP!GREAT – www.bandzone.cz/upgreat

Z dalšími tipy se již ovšem přesuneme do Prahy, kde:

THE DETONATORS, SIGNAL DRIVE, FRANCESCO THE BEAVER – Praha, Café Na půl cesty (8. prosince 2013)

Našlapaná srbská rocková smečka THE DETONATORS se chystá do Čech! 8. prosince zavítá do Prahy, kde rozjede svoji energickou show v Café Na půl cesty. Společnost jim budou dělat kapely SIGNAL DRIVE a FRANCESCO THE BEAVER. The Detonators - Café Na půl cesty (8.12.)

THE DETONATORS jsou na scéně krátce – teprve od roku 2010. O to větší vizitkou pak je, že si během pouhých tří let dokázali získat slušný respekt jak doma v Srbsku, tak i u fanoušků za hranicemi. Aby ne, jejich veselý rock je nasáklý punkovou neurvalostí a zpěvností kapel, jako jsou třeba Dropkick Murphys. Rock, punk, rockabilly, folk… THE DETONATORS se s tím nepářou, zmíněné styly míchají s přehledem a lehkostí. V jejich muzice naleznete například i harmoniku či mandolínu

Kapela debutovala v roce 2011 skvělým albem Nuthin´ To Lose, na které navázalo minialbum R´n´R Keeps Me Alive. Letošní novinkou je fošna My World, ze které v Praze určitě několik songů uslyšíte!

Nezapomeňte ani na předkapely! Zatímco FRANCESCO THE BEAVER je novým jménem na tuzemské rock´n´roll scéně, SIGNAL DRIVE hrají od roku 2009. Rocková skvadra z Prahy se snaží hrát muziku, jako prezentují třeba švédští Hellacopters. Znamená to moderní a energický rokec! Společně s THE DETONATORS se tedy zástupci naší scény bezesporu dobře doplní!

Vstupné je dobrovolné!!! Začátek v 19.30.

ODKAZY:

THE DETONATORS – https://www.facebook.com/thedetonatorsnovisad

SIGNAL DRIVE – http://bandzone.cz/signaldrive

CAFÉ NA PŮL CESTY – http://www.greendoors.cz

FB UDÁLOST – https://www.facebook.com/events/160485500829078/

a o něco později se můžete těšit na:

HAVE IT ALL, ROYAL AND DEAD – Praha, Café Na půl cesty (16. prosince 2013)

Úderné hard core smečky HAVE IT ALL a ROYAL AND DEAD vyrážejí v prosinci na společné evropské turné, v rámci kterého nezapomenou ani na Českou republiku. 16. prosince vystoupí v Praze v Café Na půl cesty, kde fanoušky rozpumpují od 19.30.

Have it all  Café Na půl cesty 16. prosince 2013Italští HAVE IT ALL momentálně prezentují nové EP Changes. Nahrávka je plná melodického hard coru, který nezapře ani punkové kořeny. Šestiskladbovou fošnu si můžete poslechnout například na Facebooku kapely - https://www.facebook.com/haveitallhc.

ROYAL AND DEAD z Německa jsou podstatně agresivnější. Jejich muzika se veze na moderní metal core vlně. Čekejte tedy pořádnou dávku energie a metalového nářezu. Kapela vznikla teprve před dvěma lety, přesto má už za sebou mnoho koncertů, a to i za hranicemi rodné země. Letos ROYAL AND DEAD řádili také Čechách. V říjnu rozpumpovali České Budějovice a Liberec. Stejně jako HAVE IT ALL i ROAYAL AND DEAD prezentují své aktuální minialbum, to má název Off With Their Heads.

Turné HAVE IT ALL a ROYAL AND DEAD startuje 14. prosince v Arnstadtu. Po Praze se muzikanti přesunou do Torunu.

Vstupné je dobrovolné!!! Začátek v 19.30.

ODKAZY:

ROYAL AND DEAD – https://www.facebook.com/RoyalandDead

HAVE IT ALL – https://www.facebook.com/haveitallhc

CAFÉ NA PŮL CESTY – http://www.greendoors.cz

FB UDÁLOST – https://www.facebook.com/events/1417078998527816/

Václav Votruba (In Motion Agency)

www.facebook.com/inmotionagency

Tak tolik zas od Vaška,

Mathi