Sobota 23.11. od 18.00 | KLUB MARLEY
DJs: KRAFTY KUTS (Fingerlickin‘ UK)
Nzym, No Money (Dvoika Troika)
Topgrowshop.cz stage: Deejay Tamman, Cagi & Mic Key Dreadalist & Lazoo
Vstup: 100 kč v předprodeji, 150 kč na místě
Předprodej: Smsticket.cz (online nákup, sms platba) nebo přímo v Ostravě Topgrowshop.cz, Snowbitch a Cafe de la Ostrava.

► Přidej se: www.facebook.com/smokingfastfingers

Legendární značka cigaretových papírků Smoking vám přináší jedinečnou soutěž – mistrovství ČR v balení cigaret – Smoking Fast Fingers.

Smoking Fast Fingers je soutěž o nejrychlejšího baliče cigaret, do které se může přihlásit libovolný uživatel nebo uživatelka cigaretových papírků, starší 18 let.

Princip soutěže je jednoduchý – první tři z deseti finalistů, kteří zvládnou v daném časovém limitu (5 minut) ubalit největší počet cigaret z dlouhých papírků Smoking a tabáku Bacco nebo Mohawk, postupují do 2. kola. Ve 2.kole pak půjde už jen o rychlost balení samotnou – soutěžící, který ubalí nejrychleji samostatnou cigaretu (finalisté budou mít celkem 3 pokusy), se stane vítězem regionálního kola a postupuje do celostátního finále.

Soutěž má 3 zastávky – v Ostravě, Brně a v Praze, přičemž 3 regionální vitězové se utkají v rámci poslední akce v Praze ve finále o titul „Mistr nebo Miss Fastfinger.“ Hlavní výhrou pro vítěze je zájezd na exotickou Jamajku v Karibiku se speciálním programem. Ani další místa ovšem nepřijdou zkrátka, bude pro ně připravena hromada věcných cen!

Ti, kteří mají spíš šikovné než rychlé prsty, se mohou přímo na místě zúčastnit další soutěže – Smoking Creative Fingers. Zde bude rozhodovat pouze vaše šikovnost a kreativita – fantazii se meze nekladou! Porota vybere tři nejlepší kousky, jejichž autoři si odnesou hodnotné ceny.

V rámci všech akcí proběhnou také party s exkluzivním programem včetně legedárních zahraničních hvězd. V Ostravě to bude britský producent a DJ KRAFTY KUTS, který je ve svém oboru opravdovou legendou a jehož explozivní beaty a precizní technika mixu vás dostanou.

Přihlásit do soutěže se můžete na našem webu www.fastfingers.cz, kde najdete i všechny potřebné informace.

Ať už přijdete soutěžit, nebo se bavit, čeká vás po všech stránkách skvělá show, kterou byste si neměli nechat ujít. Těšíme se na vás v sobotu 23.11. v klubu Marley v Ostravě!
Vstupenky jsou k dostání v předprodeji online na www.smsticket.cz nebo na třech místech přímo v Ostravě: Topgrowshop.cz, Snowbitch a Cafe de la Ostrava.

702 00 Ostrava, Czech Republic