Vašek z In Motion Agency nám zaslal jistě další zajímavou akcičku, pořádanou hned počátkem roku v MC FABRIKA:

NARTTU, STONEHILLS, PHOENIX IN FIRE – České Budějovice, mc Fabrika (3. ledna 2014)

Že se začátkem roku žádné zajímavé koncerty nekonají? Ale kdeže! Pokud vám tepe srdce pro rockovou muziku, měli byste hned 3. ledna vyrazit do českobudějovického Music clubu Fabrika. Vystoupí zde totiž trojice kapel z jižních Čech – NARTTU, STONEHILLS a PHOENIX IN FIRE. Fabrika_Narttu_030114_A3_bw

Přímočarý rock s českými texty a zpěvnými refrény předvedou NARTTU, kteří jsou na scéně sedm let. V jaké jsou nyní formě, se můžete přesvědčit například na ww.bandzone.cz/narttu.

Těsně před Vánocemi se zde totiž objevil nový videoklip ke skladbě Strašák Viktor.

Nový klípek mají také STONEHILLS, kteří svým našlapaným bigbítem NARTTU skvěle doplní. Mladá kapela z Vodňan letos v létě vydala své nové CD s názvem Zrození.

Zajímavou novinkou na tuzemské kytarové scéně jsou českobudějovičtí PHOENIX IN FIRE. Výrazné klávesy, ženský vokál… Podobně laděný symfonický metal v Českých Budějovicích příliš kapel nehraje, proto je třeba každou novou vlaštovku podpořit.

Jestli vyhledáváte mladou krev na tuzemské rockové scéně, neměli byste v pátek 3. ledna ve Fabrice chybět. Večírek vypukne ve 21 hodin!

ODKAZY:

NARTTU – http://bandzone.cz/narttu

STONEHILLS – http://bandzone.cz/stonehills

PHOENIX IN FIRE – http://bandzone.cz/phoenixinfire

MC FABRIKA – www.mcfabrika.cz

FB UDÁLOSThttps://www.facebook.com/events/388059574656547/?fref=ts

Tak tolik Václav Votruba (In Motion Agency)
se slovy: „Zároveň děkuji za dosavadní spolupráci, které si moc vážím!!! Ať se v roce 2014 daří na maximum ;-)

www.facebook.com/inmotionagency

* * *

PRYnCYPall.cz informuje:

Nám se konečně povedlo na závěr roku ustálit některé zajeté věci a tak se v průběhu příštích dní můžete těšit na jistě další zajímavé, zcela nezávislé, recenze vyšlých a získaných cd. Konkrétně to budou  René Souček, Jakub Tichý, Dáša fon Fľaša, Vladivojna la Chia, kapely PROUZA, MAROW, JO RIITTÄÄ! a snad ještě možná nějaké. Takže až to Johny zplodí, tak to zde zveřejníme. Také pracujeme na nabídnuté možnosti interview s Vildou Čokem, takže pracujeme na otázkách, ať nejsme stejní, jako mnohé média a snad se podaří.

PF 2014

PF 2014

To je asi momentálně to nejdůležitější a tím bych uzavřel poslední příspěvek letošního roku 2013 a nashledanou v tom příštím 2014, počínaje vlastně již zítřkem.

Rádi bychom poděkovali tímto za zájem a vstřícnost k některým akcím a ohled a pochopení a chtěli bychom popřát všem čtenářům a naším fanouškům bezúhonné prožití Silvestrovských radovánek, hodně štěstí v tom následujícím roce, pevné zdraví, hezké zážitky, kapelám a individuálním interprétům samozřejmě hodně zdaru, přízeň fanoušku a ať jim to ladí a hraje, hudebním produkčním a managerum méně stresu a ať ty akce prostě vyjdou a vůbec…

Happy New Year 2014 \m/

Tak nashle v tom příštím za PRYnCYPall.cz: Chico, Mathi, Pepa, Pepino, Johny a Kristýna, bo to nejlepší nakonec, zase někde na nějakých akcích Wink

Mathi, tedy Martin