Pár zajímavých věcí tady máme opět od Vaška z In Motion Agency, díky kterým si snad metalisté opět mohou přijít na své. Tou první věcí je:

Norští metaloví modernisté TURN THE TABLES a ATENA se chystají do Čech a na Slovensko

Pokud máte rádi moderní metalový nářez, měli byste zbystřit! Dvě nabušené party z Norska spojily síly a vydávají se na evropské turné. ATENA a TURN THE TABLES podniknou útok i na Českou republiku a Slovensko, a to v březnu!

TURN THE TABLES z Osla jsou na scéně teprve od roku 2010. Jejich muzika je ale suverénní, má jasný ksicht a ničeho se nebojí. Pro fanoušky technického metal coru povinnost! Není divu, že minialbum Intentions z roku 2012 sklízelo pozitivní ohlasy. TURN THE TABLES mají šťávu a plno energie!

Turn The Tables

Turn The Tables

ATENA staví na složitějším základu. Jejich krkolomné postupy vám možná zamotají hlavu, ale nakonec pochopíte, že všechno má svůj smysl! Pomalý a plíživý nářez s maximálně sekanými riffy potěší každého, kdo má rád složitější muziku.

Československé turné začne 6. března v Plzni v klubu Pod Lampou. O den později kapely vystoupí v mostecké Záchytce. 8. března se už Norové budou nacházet na Slovensku – v Breznu. 9. března navštíví Hlohovec a 10. března zakončí své tažení Banské Bystrici.

Turné se uskuteční pod záštitou agentury Black Cloud Picture.

Turné:

06.3- Plzeň (CZ) @Pod Lampou

07.3- Most (CZ) @Zachytka

08.3- Brezno (SK) @Dart

09.3- Hlohovec (SK) @Praha

10.3- Banská Bystrica (SK) @Tirish

 

ODKAZY A KONTAKTY:

E-MAIL – palatinusbooking@gmail.com (Black Cloud Picture)

TURN THE TABLES – https://www.facebook.com/TurnTheTablesBand?fref=ts

ATENA – https://www.facebook.com/atenaofficial

BLACK CLOUD PICTURE – www.blackcloudpicture.com

* * *

Další novinka se týká kapely z nedalekého Havířova a to, že

Butterfly Kiss představují nový videoklip ke skladbě Unuseal

Havířovští BUTTERFLY KISS se nenudí. Naopak! Pár měsíců po vydání alba Pop Core kapela přichází s novým singlem Unusual, ke kterému rovnou pořídila i videoklip. Nová skladba ukazuje BUTTERFLY KISS v jemnějším světle. Je příjemná, nikam se nehrne a má hitové ambice. „Pop/rockovou Unuseal jsme si napsali pro radost. Je to pohodička,“ usmívají se muzikanti.

Butterfly Kiss(2) Singl, jenž si můžete poslechnout třeba na www.bandzone.cz/butterflykiss, vznikl opět ve studiu Art Vox, se kterým kapela spolupracovala už v minulosti. Ačkoliv Unusual pokračuje v trendu minulé desky, tedy v postupném vzdalování se tvrdým kořenům, kapela upozorňuje, že se údernějších kytar v žádném případě nevzdává. Nová dlouhohrající deska je sice ještě v nedohlednu, ale BUTTERFLY KISS mají jasno v tom, že na ní budou jak ostřejší skladby, tak i balady či progresivnější kusy. „Nechceme ale nic uspěchat,“ dodává kytarista Standa Ferko.

BUTTERFLY KISS mají plno energie. Snaží se neustále tvořit, koncertovat a posouvat vlastní hranice. Na scéně jsou teprve od roku 2010 a už mají v zádech dvě dlouhohrající fošny, přičemž tu první vydal Popron Music. Kapela se také nebojí do své tvorby investovat – mastering desek vznikal ve světově uznávaném Finnvoxu.

ODKAZY:

BZ BUTTERFLY KISS – http://bandzone.cz/butterflykiss

E-MAIL – butterflykiss.cz@gmail.com

* * *

No a do třetice tady máme nějaké info o labelu od slovenských Tribe:

Novinka Tribe poslouží i jako ukázka pro labely

Novou nahrávku s názvem Tribe We Are zveřejnila na konci ledna slovenská metalová úderka TRIBE. Třískladbový materiál, který vznikal v polovině ledna, má v první řadě demonstrovat novou tvář této našlapané smečky.

„Chceme lidem ukázat, že makáme na nových věcech a také jim představit směr, kterým se ubíráme,“ říká kytarista Ečko. „Mimo to se touto nahrávkou chceme prezentovat vydavatelstvím. Budeme doufat, že si nás někdo vezme pod svá křídla!“ Tribe

Celkově hodlají TRIBE s novým minialbem, které si můžete poslechnout na www.bandzone.cz/tribecore, zaujmout nejrůznější lidi z branže, kteří by podvědomí o kapele rozšířili za hranice. „Jelikož posloucháme ze strany fanoušků stále pozitivnější kritiku, máme za to, že je skutečně potřeba oslovit správné lidi. Možná se nás někdo ujme a pomůže nám zrealizovat naše představy,“ dodává Ečko.

TRIBE vznikli před šesti lety. Nejdříve drtili skladby od svých oblíbených kapel, avšak hned záhy se pustili do vlastní tvorby. První skladby jsou zaznamenány na nahrávce Scream to Bleed z roku 2010, přičemž posledním dlouhohrajícím studiovým zářezem je Endless Apocalypse z roku 2012.

Aktuální třískladbové promo je zároveň předvojem nové desky, která by měla vzniknout koncem roku!

Promo Tribe We Are:

1. Inhuman Selfdestructive

2. Today

3. Tribe We Are

KONTAKT:

Mail – tribe.sk@gmail.com

Bandzone – http://bandzone.cz/tribecore

tolik Václav Votruba z In Motion Agency.

* * *

Jinak ještě pod čarou. Na nedávných Palcových narozeninách se nám dostalo zvláštní nabídky a to nechat si udělat reklamní spot do Hudebních světáků, které sem tam slyšíte i na rádiu Čas Rock. což je pro nás samozřejmě pocta, jelikož Honza Petro Braun nám sdělil, nejen že mají takovou rubriku, ale pro nás by to klidně bylo i za dáčo. tedy, ono to úplně za dáčo není, řekněme jen, že je to takové to… ehm, za ty roky dva na této mediální scéně a také i jisté gesto, které se, myslím, hodně cení. Místy ještě. Následně jsme velice rádi, že nás komerce těsně lízla, proto nad tím také nyní budeme rozhodně fachat. Takže je i docela možné, že o nás ještě uslyšíte Cool

A tu druhou věc, kterou bych zde rád zmínil, tak to je ohledně těch recenzcí na určité cédečka a jejích výběr. Samozřejmě, že určita skupina cédeček se k nám dostává tou formou, že nám je kapely nabídnou k recenzi. Což je také velice ctěné, jelikož děkujeme za vloženou důvěru. Nemyslíme si totiž, že bychom byli jediným médiem  na světě či v zemi české, kde by se toto propagovalo a o to více si té důvěry vážíme.
No a pak je zde ta druhá skupina cédéček, která nás trochu odlišuje možná od jiných plátků a zinů a to je to, že se nehoníme za kdejakou senzací, ale interprét nás prostě musí něčím zaujmout tak, že si buďto to cd koupíme z různých důvodů anebo jej, což je ten poslední případ v lednu, požádáme či jen se zmíníme, že je i případná možnost.

Omluvte mne, zase jsem si pustil klávesnici na špacír… Laughing

Mathi