Poněkud zajímavou akcičku, konanou na českobudějovicku, nám pro vyznávače metalové hudby tradičně přináší Vašek:

NEURASTHENIA, ENGINE DRIVEN CULTIVATORS – České Budějovice, mc Fabrika (13. března 2014)

Italské thrash metalové tornádo NEURASTHENIA vtrhne do Českých Budějovic! Našlapaná smečka zahraje 13. března v Music clubu Fabrika. Jako support se představí ENGINE DRIVEN CULTIVATORS, kteří taktéž pocházejí z Itálie. Pokud vás zajímá, jak ryzí thrash metal drtí na jihu Evropy, neměli byste chybět! Thrash Attack Tour 2014

Kořeny NEURASTHENIA sahají až do roku 1996, kdy zpívající kytarista Neil a basák Lehmann zformovali kapelu Animalator. Po dvou demech se skupina rozpadla, díky čemuž mohli v roce 2004 vzniknout NEURASTHENIA. Na prvním demíčku Full Force Of Thrashers z roku 2005 se ještě nacházely skladby Animalator, avšak na promu Return Under Neurashenia z roku 2006 se už kapela naplno ukázala v nové podobě. Dlouhohrající debutová fošna vyšla o rok později a dostala název Possessed. Druhé album Your Omen kapela vydala v roce 2008. Od té doby se fanoušci dočkali pouze kompilace Possessed By Your Omen.

NEURASTHENIA stáli na pódiu s mnoha legendami tvrdého metalu – Obituary, Forbidden, Exodus či Anthrax. Kluci nešetří agresí, rychlostí, silnými refrény, ale ani melodiemi. Jejich muzika je na světové úrovni, o čemž se můžete přesvědčit právě ve Fabrice!

ENGINE DRIVEN CULTIVATORS patří také k ostříleným borcům! Kapela vznikla v roce 2002. Od té doby stihla vydat tři dlouhohrající desky, jeden živák a demíčko. Jak to klukům hraje, si můžete poslechnout například na Youtube, kde ENGINE DRIVEN CULTIVATORS zveřejnili všechny své desky!

Vstupné bude 100 korun, začátek vypukne ve 21 hodin!

ODKAZY:

NEURASTHENIA:

Facebook : https://www.facebook.com/neurastheniaband?ref=br_tf

Youtube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCW1hWsbXM2MJi80Xu0zHAhw

ENGINE DRIVEN CULTIVATORS

Facebook : https://www.facebook.com/pages/Engine-Driven-Cultivators/196461955547

Youtube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCAFZosX4skjqVqTk0UebweA

MC FABRIKA – www.mcfabrika.cz

Václav Votruba

Tak tolik zase, Mathi.