Opět zde mám jednu zajímavost od Vaška z In Motion Agency, která by mohla oslovit fanoušky hudební metal core scény:

Italští divoši HYDRA se podívají do Čech a na Slovensko!

Jsou mladí a pořádně draví! Italové HYDRA patří po zásluze k ceněným kapelám dnešní metal core scény! Jejich skladby jsou agresivní, energické a jednoduše řečeno silné. Na konci dubna se tato smečka podívá na Slovensko a posléze také do Čech! Společnost jim budou dělat švýcarští borci BLASTED.

Kapele HYDRA byl život vdechnut v roce 2010. Už o rok později mohli fanoušci řádit u debutového EP Dying World, na které muzikanti navázali o dva roky později fošnou Kingdom Of Ignorance. Hydra Tour 2014

Výborná deska sklidila pochvalnou kritiku a kapelu ještě více nakopla! Ačkoliv se Italové pohybují v teritoriích metal coru, jistě potěší i fanoušky tradičnějšího death metalu! Na pódiu HYDRA stáli se smečkami Chelsea Grin, The Browning, More Than a Thousand či Helia.

BLASTED více staví na tvrdých riffech, které potěší jak příznivce například Pantery, tak i Lamb Of God. Zkušení harcovníci mají za sebou již dvě evropská turné, více než stovku koncertů a několik nahrávek! Přijďte se přesvědčit, v jaké jsou formě!

Na Slovensku HYDRA a BLASTED odehrají dvě akce – v Banské Bystrici a Hlohovci (23. a 24. dubna). Už o den později rozpaří publikum v libereckém Rock Pubu. V sobotu pak navštíví Plzeň a celé turné zakončí v Brně!

Turné HYDRA a BLASTED se uskuteční pod patronací agentury Black Cloud Picture!

Foto: Elyne

TURNÉ:

HYDRA & BLASTED

23.4. – Banska Bystrica (SK) @Tirish

24.4. – Hlohovec (SK) @Teatro Music Club

25.4. – Liberec (CZ) @Rock Pub

26.4. – Plzeň (CZ) @Parlament

27.4. – Brno (CZ) @Boro

ODKAZY A KONTAKTY:

E-MAIL – palatinusbooking@gmail.com (Black Cloud Picture)

BLACK CLOUD PICTURE – www.blackcloudpicture.com

HYDRA – www.facebook.com/hydraofficial

BLASTED – www.facebook.com/blastedmetal

 

Václav Votruba

tak to tolik zase,

Mathi.