Dne 24.6.2014 se ve frýdecko-místeckém hudebním klubu STOUN uskuteční zajímavé vystooupení. Tedy neříkám, že těch zajímavých vystoupení je málo, protože ony jsou všechny něčím specifické a zajímavé a nejzajímavější na tom všem je, že nelze se zúčastnit všech najednou ;-)

Ale po Dog Eat Dog navštíví Fajne-Mjesto New Yorkský PRO-PAIN, se svým programem THE FINAL REVOLUTION. Kdo je zná, ví o čem mluvím. Já se na ně tehdy, když v Ostravské Underground Aréně v Porubě nedostal. Vlastně ani nevím, zda nakonec nebyl zrušen jak onen koncert, tak i uzavřen celý klub. Nicméně po létech nemá msymsl zbytečně polemizovat. Každopádně vyznávači hard-core stylu si mohou letos opět přijít na své:

Určitě, a věřím, že o tom není pochyb, bude čest s touto kapelou hrát na jedné scéně pro havířovský ANTIGOD, který jsme zde již několikrát také zmínili, tudíž vůbec žádná neznámá, která určitě přivede do letní zahrady slušnou řadu svých příznivců. PP

No, snad již hraji v plné sestavě opět a Hadgi nebude muset vymýšlet improvizace, i když mu to jde docela skvěle ;-)

Stejně tak i pro trash-core groove metalový BETHRAYER z Kojetína, ale ten tedy osobně zatím neznám, i když se určitě moc hudebně odlišovat nebudou.

Takže i tak lze říci, že se bude jednat o pořádný masakr ve Stounu.

Komu nevadí investovat něco přes tři kila (320,-Kč), tak se určitě rád zúčastní této hard-corové relaxace a ten kdo zapomněl, tak může si lupen zajistit i zde přes –>TICKETSTREAM<–

Přesný čas začátku akce v hudebním klubu STOUN jsem se nedozvěděl, ale otevírací doba hovoří, že někdy od 18:00 do půlnoci to tam bude, hlavně to nepropásnout, koneckonců na letní zahrádce je vyžití jistě hodně, ale to znáte.

Takže zatím a když, tak tam ;-)

Mathi