Další ze zajímavých informací, které máme v pořadníku od Vaška z In Motion Agency zřejmě opět může potěšit horké a neukojené metalové hlavy. Konkrétně třeba, že:

Slovenská metalová úderka Dogma Inc. připravuje novou desku!

Pořádně tvrdá! Taková bude letošní deska slovenské metalové party DOGMA INC.! Kluci na nových skladbách makají dlouhé čtyři roky, přičemž momentálně mají hotových zhruba 95 procent materiálu. Fošna bude pravděpodobně venku již tento rok!

„Pracujeme skutečně velmi poctivě a intenzivně,“ říká bubeník a zakládající člen Erik Balogh. „Čtyři roky možná nejsou krátka doba, ale nechceme nic uspěchat. Nehodláme napsat dvě pořádné věci a zbytek CD doplnit vatou! Naopak! Chceme vytvořit stoprocentně originální album, které bude těžko zaškatulkované.“

Nahrávka by se měla obejít bez brutálně rychlých temp. Kapela se tentokrát věnuje spíše tvrdosti, kterou umocňuje ještě větší podlazení, než na které byli fanoušci doposud u DOGMA INC. zvyklí. Dogma inc

„Myslíme si, že celkově bude deska po instrumentální stránce daleko progresivnější,“ dodává Erik Balogh se slovy, že se na nahrávce představí i dva hosté. Jací? Nechtě se překvapit!

Jelikož se kapela novince věnuje ze všech sil, zanedbává svoji koncertní činnost. To se však po vydání alba změní. „Koncertujeme pouze sporadicky, ale samozřejmě počítáme s tím, že se do živého hraní opět pustíme na plné kule,“ říká Erik Balogh.

DOGMA INC. vznikli v roce 2001. Na kontě mají demíčko Authority a desku Before and After, která vyšla u německých STF – records.

KONTAKT:

Mail – dogma_music@yahoo.com

Bandzone – http://bandzone.cz/dogmainc

 

Další informace je spíše pro ty, kterým už v kapse hoří lupen na letošní Masters of Rock 2014 a zároveň i nedočkavě koudele u zadku a netrpělivě se třesou na velkou škálu oblíbených známých i neznámých kapel. Některé mimo jiné jsou i spojené s  naším serverem. Nicméně, než tedy nastartujete motory svých žihadel, usednete do vlaků a podobně, tak vězte, že i mimo jiné kapely:

Havířovští BUTTERFLY KISS potvrdili účast na Masters Of Rock 2014!

Svůj dosavadní koncertní vrchol prožijí o prázdninách crossoveroví BUTTERFLY KISS. V pátek 11. července zahrají na legendárním Masters Of Rock ve Vizovicích! Podpořit je můžete od 17.00 na Alfedus stage!

Butterfly Kiss „Splnilo se nám jedno z našich přání,“ má radost ambiciózní kapela z Havířova. „Fanoušci se mohou těšit na skladby z obou našich desek!“

BUTTERFLY KISS jsou na scéně čtyři roky. S debutem přišli hned v roce 2011. Nahrávka The Best of Arrogant Egoists vyšla u Popron Music! Druhou desku BUTTERFLY KISS připravovali dva roky – Pop Core byla představena v červnu 2013. Kapela si zakládá na precizním zvuku, proto se o mastering obou nahrávek postaral slavný FinnVox.

Pro letošní rok si BUTTERFLY KISS připravili nový singl s názvem Unusual. Rovnou k němu natočili i videoklip, který už několik měsíců koluje internetem. Skladba je spíše klidnějšího a pohodovějšího rázu. Jak muzikanti zmiňují, radost chtěli udělat hlavně sami sobě.

Havířovská smečka se zkrátka nenudí. Neustále tvoří nové skladby a aktivně koncertuje. Kromě zmíněného Masters Of Rock je můžete v září vidět na brněnském Afterdark Fair 2.

Na Masters Of Rock letos vystoupí například Dream Theater, Anthrax či Arch Enemy. V pátek BUTTERFLY KISS zaduní v areálu likérky společně například se Sabaton či Behemoth.

ODKAZY A KONTAKTY:

E-MAIL – butterflykiss.cz@gmail.com

BZ BUTTERFLY KISS – http://bandzone.cz/butterflykiss

Václav Votruba

- – -

Věřím, že obzvláště banda z našeho kraje a jiní regionální přivrženci by pod touto stage v onen inkriminovaný čas neměli scházet a přijít podpořit jednu z naších mnoha kapel, byť je jasné, proč tam jedete a kvůli komu, že? ;-)

No, a my závěrem samozřejmě děkujeme Václavovi za to, že nám trochu vnáší stvětla do temných metalových vod.

Mathi