Ihned den poté, co se v Ostravském Barráku bude konat koncert pod hlavičkou PRYnCYPall.cz, v době, kdy se na scénu Music clubu Barrák opět vrátí Monkey Business, tak v Praze pro změnu

Rocková partička San Set rozproudí Music City Club

Silné melodie, příjemná atmosféra, české texty… To jsou pražští San Set, kteří 4. října zahrají v pražském Music City Clubu! Společnost jim bude dělat kapela Redd, která se pohybuje převážně v poklidných ambientních teritoriích.

San Set přímo navazují na kapelu Nula osm, která vznikla v roce 2007. O rok později se vrhla na koncertní prkna, přičemž vystupovala hlavně v pražských klubech. San Set

San Set se na scéně objevili před dvěma lety. V čele stojí zpěvačka Sandra Matějíčková, která oplývá charismatickým a hlavně sympatickým projevem. S vokály jí pomáhá také kytarista Jan Matějíček.

Redd jsou novým jménem na tuzemské scéně, avšak o žádné nováčky se nejedná. Kapela vznikla vloni v prosinci na troskách souboru Carrots (the Cruel Carrots). Její muzika je plná psychedeliky, ambientu, ale také syrovosti.

Přijďte si užít příjemný a poklidný večer a podpořte tak dvě zajímavé pražské kapely, které si pozornost zajisté zaslouží. Akce začne ve 20 hodin a vstupné je 80 korun.

ODKAZY:

MUSIC CITY CLUB – https://www.facebook.com/MusicCityClub

SAN SET – http://bandzone.cz/sanset

REDD – http://bandzone.cz/redd

Václav Votruba

Tak tolik zase od Vaška z In Motion Agency

M.