NO GOOD AROUND – Current remains

CD / DIY 2010

Holandsko není jen zemí zaslíbenou pro uživatele ganji či dobrého haše,ale i zemí s kvalitní a silnou hudební scénou. NO GOOD AROUND je hudební trio, které se rozhodlo operovat na poli melodického punk rocku. Což o to, kapele to hraje jak z partesu, zvuk cd je parádní, vokálně je vše na top výši. Scan0004

Bohužel hudebně jsme na poli Blink 182, RISE AGAINST, STRIKE ENYWHERE , zkrátka part, které mě docela míjejí obloukem. Sladké, na punk příliš sladké, a hlavně stokrát slyšené. Na cd je pouhých šest věcí, bohužel už při třetí si nejsem jistý, jestli jsem náhodou nenavolil znovu první skladbu.

Zoufale nepůvodní a bohužel pro mě, místy až naivně blbé. Tenhle styl zkrátka už nemá léta co nabídnout a každé další podobné cd je jen dalším hřebíčkem do rakve tohoto, kdysi tak mega populárního stylu. Škoda. Jak mého času, tak úsilí kapely. Prostě jsme se potkali ve špatný čas na špatném místě.

Před takovými 12 lety bychom si možná rozuměli o něco víc. I když to asi pěkně kecám. Graficky nudný obal tomu taky moc nepomáhá, takže jestli si budu kdy chtít pustit něco ze země tulipánů, NO GOOD AROUND to určitě nebudou.

Johny from Troppau 2 / 5