Další info od Vaška z In Motion Agency říká, že:

Fanoušci ženských vokálů by měli zbystřit! Za několik dní odstartuje Vox Femini II Tour!

Čtyři kapely, čtyři zpěvačky… Demencia Mortalis, April Weeps, Carpatia Castle a Dark Spell vyrážejí na společné turné, které dostalo název Vox Femini II Tour. Navštíví šest měst v Čechách a na Slovensku!

Demencia Mortalis je dobře známá metalová smečka z Roudnice nad Labem, která momentálně prezentuje svůj dlouhohrající debut The End is Nigh. Kapela už několik let patří k vůdčím souborům tuzemského symphonic metalu.

Na atmosféru sází i April Weeps z Dunajskej Stredy. Také oni mají v zádech debutovou desku. Outer Calm, Pain Within vyšla v roce 2013 a okamžitě si získala žánrové fanoušky i kritiky. April Weeps momentálně připravují nové album, na kterém se objeví také skladba The Last Piece Of Eden, ke které kapela natočila svůj první videoklip. 00_Vox Femini II. Tour

Do světa gothického rocku se fanoušci ponoří díky mosteckým Carpatia Castle. Můžete se těšit na nový hit Fantom Rabenstein a nová hudební i vizuální překvapení. Velkolepá pódiová show, překrásné tanečnice ze záhrobí, spalující žár ze svícnů tajemných maskovaných krásek, tesknost i radost… To jsou Carpatia Castle!

V potemnělé muzice budou pokračovat i Dark Spell, v jejichž čele stojí zpěvačka Eva Podvalová. Kapela vloni v listopadu 2013 pokřtila debutové album Na Křídlech noci a po svém nejúspěšnějším koncertním roce, který zahrnoval i vystoupení na festivalu Rock for People, připravuje nový materiál pro další studiové album.

Vox Femini II Tour odstartuje 21. listopadu v lovosickém Rock Klubu Gambrinus. Finální tečka se uskuteční 20. prosince v mosteckém Klubu Voko.

Turné:

21. 11. – Lovosice – Rock Klub Gambrinus

22. 11. – Praha – Exit-us

28. 11. – Kolín – U Vodvárků

29. 11. – Hradec Králové – Striga

05. 12. – Bratislava – U Očka

20. 12. – Most – Klub Voko

KONTAKTY A ODKAZY:

Demencia Mortalis – www.bandzone.cz/demenciamortalis

April Weeps – www.bandzone.cz/aprilweeps

Carpatia Castle – www.bandzone.cz/carpatiacastle

Dark Spell – www.bandzone.cz/darkspell

Václav Votruba