Opět tady máme nějaké ty zprávičky od Vaška Votruby. Tentokrát z tábora havířovské kapely:

Butterfly Kiss obměnili sestavu a připravují se na novou desku!

Nového kytaristu přivítali ve svých řadách havířovští Butterfly Kiss. Jakub Moj, který mimo jiné hraje v kapelách The Bone Collector a Postcards from Arkham, nahradil Martina Řezáče. Ten v Butterfly Kiss působil tři roky a zanechal za sebou kus práce. Za zmínku určitě stojí, že po jeho odchodu kapele na několika koncertech vypomáhal Marek Frodys Pytlík, který je známý například svým působením v legendárních Dissolving of Prodigy. Butterfly kiss3

Se změnou v sestavě také přišlo zásadní rozhodnutí, že se o veškeré zpěvy bude starat pouze zpěvačka Paulee. Butterfly Kiss tak vstupují do nové éry, a to s dostatkem energie a nadšení. Fanoušci se mají na co těšit!

Kapela je nyní ve fázi komponování nových skladeb, které by měly být páteří budoucí dlouhohrající desky. „S velkou chutí se vrháme na nové písničky, kterých máme v šuplíku hafo. Čeká nás hodně práce, ale to my milujeme, neboť co se nevyvíjí, to umírá,“ vzkazují Butterfly Kiss.

Poslední desku Pop Core Butterfly Kiss vydali vloni v červnu. Navázali tak na debutovou fošnu The Best of Arrogant Egoists z roku 2011.

Letos Butterfly Kiss odehráli několik významných koncertů. Ukázali se například na Masters of Rock, Havířovských slavnostech či brněnském Afterdark Fair 2.

KONTAKTY A ODKAZY:

Bandzone: www.bandzone.cz/butterflykiss

E-mail: butterflykiss.cz@gmail.com

Václav Votruba