• Původně se mělo jednat o nějaký ten koncertStupaczki 2016 ofi plakát tak, jak obvykle si pořádají různé akce různé kapely aniž by si na nich zahrály. A to ať už se jedná o třeba narozeniny, křest CD, různé benefice a podobně. Jenže to by se nestihlo, takže co takhle oslavit svátek?

Vlastně, svatomartinské víno lze zakoupit v každém krámu, i na husu si zajít kdekoliv a možná, že někde spojeno s oslavou Sv.Martina ( to ne, že nevím, že je vás docela pěkné hafo) mohou být i nějaké t\ lidové trhy, ale zapařit ještě navečer někde? Nevím, doposud mne nic nenapadlo a tak se nakonec zrodil v hlavě tento plát, uspořádat v Goře jednu z trochu těch neobvyklých větších akcí v rámci možností. Vlastně, když už onen tzv. plán obyčejného koncertu o pár kapelách vzal trochu jiný level nakonec.

Takže přijďte když tak ochutnat i směsici punku, core, thrash a podobně, určitě bude co poslechnout, viz.:

 https://www.facebook.com/events/1111015608941167/

  • Jo, další z věcí je, že někdy během letošního léta se nám naskytla nabídka právě v GORA music club, v centru Ostravy, sem tam uspořádat i nějakou akci, takže letos spíše a na příští rok, jeto spíše takový rozjezd akcí, které by pak mohly i pokračovat ve svých tradicích a ročnících.

Pryncypall Promotion logoNicméně tedy již něco v plánu je a na dalších akcích se pracuje. Nechceme dělat teda nějakou konkurencí v již tak nabitém klubovém prostředí, kor, když se vlastně mezi sebou známe, ale když se naskytla ona příležitost?

Tak vlastně proč se do toho nepustit a:

*uspořádat sem tam nějakou akci, viz. třeba momentálně prozatím jen:

https://www.facebook.com/Pryncypall-Promotion-1747118785534212/events?key=events

*nevyjít vstříc kapelám, které by si rády udělaly akci, ale ví, že třeba kapacity jiných klubů jsou spíše pro ně proděl a že na ně přijde tak kolem stovky lidí a to přeháním, i když …, a i když si mohou uspořádat akci pro sebe po svém, přeci jen, zde v případě zprostředkování či přes nás mohou užít jistých benefitů v podobě nižších nákladů ( zbytek po dohodě ) a vlastně i mít jak se říká, třeba i plno, v případě naplnění kapacity cca 120.-ti lidí co návštěvnosti se týče. Bonusem budiž tedy pak levné pivo a i jiné nápoje, ale co budu otřelým návštěvníkům, kteří tam již chodí a znají to tam po cca dva roky vyprávět a mazat kolem huby, žejo? ;-)

* Vše podstatné lépe sledovat raději zde na těchto stránkách na Fb:

 https://www.facebook.com/Pryncypall-Promotion-1747118785534212/?ref=aymt_homepage_panel

https://www.facebook.com/PRYnCYPall.cz/?ref=aymt_homepage_panel

Prostě a stručně: Pustili jsme se do něčeho, co bychom rádi aby se dostalo do povědomí a snad se i dostane. Tak to tak jen pro info a díky za pozornost.

Mathi