Degradace 14 let obdekník

DEGRADACE
Ostravská punk´n´rollová stálice jede dál a začátkem roku vydala zatím své poslední album Heroes are Dead. Na svém tradičním narozeninovém koncertě projede to nejlepší ze své tvorby a dojde i na novinku! Proběhne totiž premiéra videoklipu k zbrusu nové skladbě, jež ku příležitosti oslav hoši natočili.

https://www.facebook.com/degradace
http://bandzone.cz/degradace
http://degradace.cz/

PLEXIS
Jedna z nejstarších punkových kapel u nás (1984). Svou zatím poslední deskou Vohul to nám pánové okolo strejdy Mucha ukázali, že nepatří do starého železa a v kuloárech se proslýchá, že už se pomalu připravuje další album. Kdo si pamatujete jejich loňské skvělé vystoupení na Barráku, tak už víte, že se máme na co těšit.

https://www.facebook.com/PlexisPM
http://bandzone.cz/plexis
http://www.plexis.ic.cz/

Degradace 14 let Frenstat
N.V.Ú.
„Nebát se, nestydět se!“ to je motto Štěpána Málka, frontmana této další neméně známé punkové legendy. A podle toho také vypadají jejich vystoupení, která jsou plná živočišné energie a naprosto bez zábran. Jejich 100% pogo punk vám roztancuje vaše zkroucený nohy. :)

https://www.facebook.com/pages/NVÚ/160805701954
http://bandzone.cz/nvu
http://www.nvu.cz/

APPLE JUICE
Tahle parta pražských veksláků soustředících se okolo kytaristy Dušana Lébla doveze do Ostravy svůj tuzex punk. :) Kapela sice dlouho nic nevydala, ale za to pilně koncertuje. Určitě si ji nenechte ujít, protože v našich moravských končinách se tak často zase nevyskytují. :)

http://www.applejuice.cz/
http://bandzone.cz/applejuice

START VE 20:00
VLEZ PŘED 20:00 120,- / PO 20:00 150,-