Pop-rocková kapela FiHa není na české scéně žádným nováčkem. Za dobu své existence posbírala mnoho úspěchů v soutěžích jako například Rockaréna rádia Hey (1. místo), Boomcup (2. místo), Sázavafest battle (finále) nebo Mercedes Benz Live Space (semifinále). A aktuálně 3x ANO v televizní show Česko Slovensko má talent!!! http://www.iprima.cz/csmatalent/novinky/fiha-hlasite-vybusne

Na kontě má stovky klubových koncertů, předskakování Ewě Farne na Megakoncertě v Třinci (video), Markovi Ztracenému nebo kapele Toxique. Vystoupila na mnoha Majálesech (Ostrava, Olomouc, Zlín, Karviná…), pivních slavnostech (Ostravar, Redegast den, Beerfest Olomouc, Pernštejn Pardubice…), městských slavnostech (Karviná, Opava, Havířov, Orlová, Vendryně…) a letních festivalech (Colours of Ostrava, Rock for People, Sázavafest, Vizovické Trnkobraní…).

V roce 2011 vydala FiHa vlastním nákladem kritikou velmi dobře přijaté debutové CD „We Are Angry. So What?“. Z něj vypustila do světa již dva videoklipy, doprovázející singly „Angry“ a „Family“. První singl „Angry“ ovládl o prázdninách 2011 hitparádu rádia Kiss Morava, videoklip zabodoval v hitparádě Medúza a po čtyřech týdnech na prvním místě postoupil do Zlaté Medúzy. Ve druhém videoklipu k písni „Family“ se hlavní role ujala dokonce známá česká skandalistka Agáta Hanychová.

FiHa se oproti jiným českým kapelám intenzivně věnuje také pódiové show. Světelné bicí, pyrotechnika, konfety…  Na tohle vše a mnohem víc se můžete těšit na jejích energických koncertech. O tom, jak vypadají, se ostatně můžete přesvědčit v sestřizích z roku 2011 a 2012.

FiHa sestřih 2012
FiHa sestřih 2011