Určitě o zajímavé dění v Ostravě se jedná v souvislosti s pořádanou akcí, kterou připravuje Upstairs – v pořadí třetí Guerilla Poetring. Tentokrát nejen v ulicích Ostravy, ale připojují se i další města (Frýdek-Místek, Opava apod.) V pátek 20/12 bude po celý den probíhat ukrývání básní. Fotografie míst s popisem, kde mohou lidé báseň objevit, budou průběžně přibývat na naší stránce na facebooku:

Odkaz na událost najdete zde:
První Guerilla Poetring proběhl v rámci Festivalu v ulicích (Colours of Ostrava), druhý zase oslavoval Den poezie. Jeho autorkou a koordinátorkou je Blanka Fišerová, která pod hlavičkou Upstairs tvoří řadu poeticko-hudebních akcí (Poezie v barvách, Improzie, Čteme v barvách).
Cílem akce je rozbásnit ulice, zároveň jde také o možnost, jak autoři, píšící do šuplíku, mohou oslovit své potenciální publikum, náhodní kolemjdoucí budou mít určitě radost z nalezené básně, stejně jako Ti, kteří budou aktivně vyhledávat místa s ukrytými verši díky facebookovské stránce.
Kdokoliv, kdo se chce aktivně zapojit, do ukrývání básní, získá kratičké instrukce od Blanky Fišerové na našem poetickém e-mailu: blanka.fiserova@poezievbarvach.cz
Zde je odkaz na fotoalbum z minulého Guerilla Poetringu, abyste měli představu, jakým způsobem akce probíhala:
Jakékoliv další informace velmi ráda doplním, přeji Vám krásný den
 
blanka fišerová
 –
Mgr. Blanka Fišerová
předsedkyně, dramaturg a PR
UPSTAIRS, o.s. (Poezie v barvách, Čteme v barvách a další projekty)
Moji poetickou tvorbu najdete na:
My děkujeme za e-mail a roztrubujeme o něco dál do světa ;-)
Mathi