Opět se nám po nějakém čase ozvaly brněnské punkové Bomby, konkréteně John Doe:

Rok 2013 byl pro kapelu Bombs from heaven poměrně plodnej a divokej. Během ledna a února natočili ep „God save the bombs“, potom museli najít náhradu za odejivšího kytaristu, v nové sestavě natočili singl „California sun“ rovnou s videoklipem (režie Radim věžník/ Rattle Bucket), neustále koncertovali se skvělýma kapelama ( The Carburetors, The Mahones, Radio dead ones, Sham 69, Get dead, Koffin kats, …). Teď je to už téměř 2 roky od vydání prvního alba „We call the world“ a proto, než Bombs vypustí druhý album „Orient express“ (předpoklad jaro 2014), mají pro vás ještě dárek k zakončení tohoto roku v podobě vánočního singlu “ My last carol“, třetí zářez do discografie během jednoho roku!

„Jedná se o takový nepovedený, opilý Vánoce. To, že jsou je sice pěkný, ale neznamená to, že lusknutím prstu k sobě maj lidi blíž, zázraky se nedějí,“ objasňuje kapela pozadí nového singlu.  Ten bude vydán v podobě ep, které bude obsahovat 4 skladby natočené během roku 2013 ve studiu Bombrock records v limitované edici 200 ks a rozdán zdarma na vánočních koncertech 20.12. v Zábřehu na Moravě a 21.12. v Brně! Na brněnském koncertě kapela vystoupí v jedinčné sestavě, speciálně pro tento koncert! Grafiku bookletu si vzal na bedra, v podstatě už tradičně, Woody /The Rocket dogz/. Singl „My last carol“ bude k poslechu už  od 15.12.2013 na bandzone profilu kapely:

www.bandzone.cz/bombsfromheaven

Nebo potom na youtube jako photoslide video:

http://www.youtube.com/watch?v=S_CYpwa7VFU&feature=youtu.be

Začátkem roku v kapele proběhne menší převrat. Koncertovat budou minimálně, aby se mohli soustředit především na práce na druhé album, o tom ale později. „Vy si užijte Vánoce a konec roku podle svýho a snad potkáme se na některé z vánočních akcí“ dodávají Bombs!

Odkazy na vánoční koncerty:

20.12. Zábřeh na Moravě

https://www.facebook.com/events/199321473588387/?ref_dashboard_filter=calendar

21.12. Brno

https://www.facebook.com/events/211824245656263/?fre

* * *

PRYnCYPall.cz:

Klukům z Bombs from Heaven samozřejmě díky a těšíme se, kdy zavítaji k nám…

Mno, jak si tak čtu jejích tézetku, včera jsem měl poslední denní v Zábřehu na Moravě, mno škoda, že už se mi tam nechce jet, určitě bych se za nimi zašel podívat, ale snad to někdy vyjde buď u nás v Ostrau anebo v Troppau. Vlastně, stejně dnes se koná jistá akce, která je jen jednou za nějaký čas a to koncert asi jediné fanouškovské kapely v republice Čoník Bapi, na kterou jsme pozvání ohledně jisté práce.

Další info, které je důležité, Johny, který nějak momentálně neměl čas, na tuto činnost, říkal, že konečně se věci uklidnily, takže snad již konečně dojde k tomu, naslibovanému předání letošních, jakkoli získaných a darovaných čerstvě vydaných či i zakoupených předchozích alb a snad se již konečně dorveme k těm naslibovaným dalším nezaujatým recenzím…

Zatím díky za pochopení.

Mathi