b&b3Frýdecko-Místecká punková smečka Black and Blue, která o sobě na profilu uvádí, že:

Black and Blue vznikli v červnu roku 2009. V sestavě MassaiSex, Dr.Harťas a TommyTrump. Do dnes mají na kontě 4 demo nahrávky a koncerty na příč Čr ale i na Slovensku nebo v Německu. Velký zlom v chodu kapely byl příchod druhého kytarisy Lence do kapely v roce 2011 a vypuštění naší nahrávky Argot2011, písničky z tohoto dema vyšly následně na Split CD s Mexickou chaospunkovou kapelkou EXCLUDED v nákladu 200ks, split je k sehnání v Česku i v Mexiku. V Říjnu roku 2012 odchází z kapely baskytarista a zakládající člen Massai, pár akcí na jeho postu s náma odehrál Kurt. Jako regulerní basák přichází ale po novém roce Robi(ex-Johnny said the number, ex- The Snopl) V této sestavě jsme na konci roku 2012 šli do studia a pod producentským vedením Rudeeho Atomica(Degradace) jsme natočili nových 6 písniček-kde každá z nich je vlastně samostatný singl. (from bandzone profile)

a kterou jsme mimochodem zaznamenali v předešlé době i na jednom koncertu v Barráku, kdy supportovali polské punkové legendě ARMIA (viz. malá zmínka v rozhovoru s Tomkem Budzinskim:

http://www.pryncypall.cz/newweb/rozhovory/rozhovory-2012/rozhovory-2012-leden-cerven/tomasz-budzynski-armia-pl-2012/),

vydala nový videoklip k písni Ghost of the opera. Jelikož se touto dobou spíše pohybuje více po Kanadě, tak se  nám povedlo i skrze autora onoho videoklipu, Radoslava Piekielnickeho vulgo Pekel s kluky spojit a ti nám poskytli krátké vyjádření: b&b1

„Kapela BLACK AND BLUE, původem tedy z nedalekého Frýdku-Místku, která momentálně působí v Kanadském Edmontonu, má na YouTube nový videoklip.

Na videoklipu k písni Ghost of the opera svůj tvůrčí podíl nesou mimo jiné Pekel (ten má na svém kontě videoklipy pro mnoho Moravskoslezkých umělců) nebo Petr Janák, který má na svědomí videoklipy pro kapely jako jsou Degradace, Staré pušky.

Ghost of the opera, je tak trochu o drogách a tak trochu o Vás.“

No a vy si samozřejmě, tedy i kromě YouTube můžete onen videoklip prohlédnout i zde, na naších stránkách, jelikož Tommy ještě závěrem dodal:

„Díky moc za jakoukoliv pomoc a propagaci na webu.“

Tommy+ Black and blue

Tak tolik zase z regionálního punku, který nám dělá propagaci za oceánem.

Mathi