Legendární formace DOG EAT DOG je bezesporu jednou z nejúspěšnějších crossoverových kapel posledních let. DOG EAT DOG ovlivnili celou generaci, širokou veřejnost a také hudebníky, zkrátka DOG EAT DOG se stali legendou. DOG EAT DOG vznikli v roce 1993 z bývalých členů rovněž legendárních MUCKY PUP a následovali úspěch ANTHRAX, kteří jako první zkombinovali tvrdý rock s hip-hopem. V roce 1993 vydali mini-LP „Warrant“.

V roce 1994 DOG EAT DOG vydali své první velké album „All Boro Kings“, které se okamžitě stalo bombou na světové hudební scéně. Tvrdé kytary v kombinaci s hip-hopovými rytmy, rapem a zvukem saxofonu učarovaly všem. Hudební stanice MTV označila DOG EAT DOG za nejlepší novou kapelu roku 1995.

V roce 1996 DOG EAT DOG vydali album „Play Games“ a dále v roce 1999 album „Amped“, které potvrdilo postavení skupiny na světové scéně.

V roce 2006 DOG EAT DOG vydali „Walk With Me“ u Nuclear Blast s celosvětovou distribucí a promotion. DOG EAT DOG jsou stále v plné síle a dokazují, že jejich rozjuchaný crossover dostane všechny do varu!

Hity DOG EAT DOG v ČR zdomácněly. DOG EAT DOG ovlivnili několik generací vyznavačů kvalitní hudby a muzikantů po celém světě. Rozeskákaná tvorba DOG EAT DOG v sobě kombinuje základy řízné rockové muziky s průrazným soundem saxofonu a výrazným rapem. Zkrátka takový výživný hudební mix pro fanoušky rocku, ska, punku, hip-hopu nebo crossoveru, který prostě musíte zažít naživo v Ostravě 23. srpna na SORF 2014…

PŘEDPRODEJ VSTUPENEK ZAHÁJEN OD BŘEZNA, POČET MÍST JE OMEZEN!!!

www.kpso.cz, www.facebook.com/SlezskoostravskyRockFest