Zcela stejný koncert jako nedávno v ostravském mc Barrák se uskuteční dle plakátu 16.5.2014 ve Frýdecko-Místeckém hudebním klubu U Arnošta. Tentokrát zřejmě se zdá, že to bude koncert ve zcela obráceném gardu, kde místní a jedna z legend české undergroundové či  rockové alternativní hudební scény, prouza_krovaci

kapela PROUZA, bude sekundovat další naší vycházející star, která se již po hudebních pódiích pohybuje docela pěknou řádku let a kapela Slepí Křováci nejsou rozhodně žádnou neznámou.

Co je vlastně účelem tohoto počinu?

Kapela Slepí Křováci, nedávni poslední vítězové hudební soutěže RADEGAST LÍHEŇ, vydali před nedávnem nové CD s názvem Afropunk, na kterém dlouhodobě, jak je jejích zvykem, pečlivě pracovali ve studiu H4V sound, Káji Maříka, frontmanna a kytaristy právě kapely PROUZA, kde nahrávali jednu píseň,

A zbytek cd nahrávali jinde.

Bicí k některým songům jsme natáčeli ve studiu Mroš a zbytek jsme pak dotáčeli ve studiu TdB production u Thomase de Balder. Balder nám pak dělal také i závěrečný mix a mastering.“ upřesňuje David Jurečka, frontman kapely.

A právě v tento den 16.5.2014 dojde v hospúdce U Arnošta ke křtu tohoto nového CD v řadě, kde se dá předpokládat, že členové právě PROUZY pokropí onen pověstný stříbrný děrovaný tácek šampaňským, jak tomu právě při takových příležitostech bývá zvykem.

Zřejmě se dá na této místní události předpokládat, jak je již zvykem, velice hojná účast a tak snad i nám vyjde se této společenské okázalosti, ze které zde jako upoutávku uvádíme jedno archivní ilustrační video:

  a pokusíme se jí zúčastnit a pozjišťovat další podrobnosti.

Samozřejmě, že pro sklaní příznivce kapel, je to další velká příležitost poslechnout si jejích písničky.

Prostě za tu baťovskou cenu, no nejdi, nekoukni a nekup to! ;-) Tak zatím,…

Mathi