Poslední dobou se to na naších informačních webových stránkách točí především kolem, jeden rok fungující kapely My10PLANETS z Ostravy.

Nedávno nás kluci z kapely pozvali k natáčení jejích videoklipu k singlu Droolin, což nás těší být téměř na jejích startu a pokusit se alespoň trochu mapovat jejích hudební dráhu.

I když by se dalo předpokládat, že během Vánočních svátků se nic neděje a každý si užívá te sváteční pohody, nutno podotknout, že ve skutečnosti tomu tak není.

V podivuhodně krátké době totiž natočený materiál v Hudebním klubu Barrák prošel střižnou a dalšími technickými úpravami, potřebnými k tvorbě videoklipu a konečný výsledek, zřejmě jako dárek pro fanoušky k letošnímu Štědrému dni spatřil světlo hudebního světa.

Jak tedy konečný výsledek, na kterém se mimo jiné podílelo i ostravská část tanečního souboru Dance Studio Beat Up nakonec vypadá si můžete prohlédnout i u nás, jelikož se nám o tomto počinu sluší informovat veřejnost, sledující nejenom PRYnCYPall.cz , ale především zajímající se o nejen historické, ale především současné dění hudební scény v Ostravě:

Mathi Basssnake from Methan-city